dr. Koltai Zsófia PhD

kisállatklinikus szakállatorvos, a DUO-VET Rendelő alapítója

2006-ban summa cum laude minősítéssel állatorvos doktori oklevelet szerzett.

2005 óta foglalkozik daganatos állatok szakellátásával, magyar és angol nyelvű szakcikkek szerzője, érdeklődési területe a belgyógyászati onkológia.

A hazai állatorvosi továbbképző konferenciák és webinar kurzusok rendszeresen foglalkoztatott előadója, többek között onkológiai diagnosztikai és terápiás kurzust indított.

2009-2017 között az Állatorvosi Hematológiai és Onkológiai Központ munkatársa, ahol döntően referált onkológiai betegek szakellátásával foglalkozott.

2010-ben az Év pályakezdő állatorvosa.

2013-ban kisállatgyógyász szakállatorvos képesítést szerzett.

2020-ban védte meg a disszertációját, PhD-értékezésének címe: Kórjelző mutatók és prognosztikai faktorok vizsgálata kutyák daganatos megbetegedéseiben.

Az Állatorvostudományi Egyetemen részt vett a Kórélettan, a Laboratóriumi diagnosztika, az Állatorvosi klinikai társállat-onkológiai diagnosztika és terápia graduális, valamint az Állatorvosi onkológia posztgraduális tárgyak oktatásában.

A Magyar Állatorvosi Kamara Országos Oktatási Bizottságának tagja, a Magyar Állatorvosi Kamara Specialista Bizottságának elnöke, az ESVONC (European Society of Veterinary Oncology) tagja.

Rendelőnkben onkológiai szakellátást és hasi ultrahangvizsgálatot végez, a betegeket kizárólag előzetes időpontegyeztetés után fogadja.