Hasznos linkek

HUNGAROVET

A Hungarovet Állatorvosi Információs Hálózat a magyar nyelvű állatorvosok szakmai honlapja, amely 2003 szeptemberében kezdte meg működését. Ezen honlaprészt bárki olvashatja. A HungaroVet kettős célt tűzött ki maga elé: az egyik a magyar állattartók hiteles szakmai informálása, a másik cél pedig a magyar nyelvű állatorvosok és hallgatók legfrissebb szakmai oktatása.

Magyar Állatorvosi Kamara

A Magyar Állatorvosi Kamara az állatorvosok önkormányzati elveken alapuló és köztestületi formában működő szakmai szervezete. A Magyar Állatorvosi Kamara kettôs szakmai feladatkört lát el, egyrészt bekapcsolódik az állategészségügyi feladatok ellátásába, szervezi és intézi az állatorvosi tevékenység gyakorlásával összefüggő egyes közfeladatokat, valamint szakmai támogatást nyújt az állatorvosok számára. Államtól átvett közigazgatási, illetve más szakmai feladatként részt vesz bizonyos járványvédelemmel összefüggő szervezési feladatokban, elvégzi a magán-állatorvosok regisztrálását, megalkotja az általános szakmai és etikai szabályokat.

Magyar Állatorvosok Világszervezete

A Magyar Állatorvosok Világszervezete (World Organization of Hungarian Veterinarians) 1997-ben az anyaországban és a világ más országaiban élő magyar állatorvosok által életre hívott szervezet.

 

Kutyaházgyár

Tartós, rágásálló, hőszigetelt kutyaházak olcsótól az egészen különlegesig, két éves, meghosszabbítható garanciával.

http://kutyahazgyar.hu/