dr. Szabó Dóra

Állatorvos

Szabó Dóra vagyok, és 2018-ban diplomáztam az Állatorvostudományi Egyetemen. Mindig fontosnak tartottam a természet és az állatok védelmét, ezért választottam az állatorvosi hivatást. Gimnáziumi éveim alatt már betekintést nyertem az állatorvosi szakma rejtelmeibe, egyetemi éveim alatt pedig közelebbről megismerkedhettem az anesztézia területével. Már a kezdetekben éreztem, hogy ezen a szakterületen szeretnék dolgozni és fejleszteni magam.

Egyetem után az anesztézia mellett a hozzánk érkező betegek belgyógyászati ellátását végeztem. Ezt követően az Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászati Klinikáján töltöttem 1 évet, majd az Intenzív Terápiás Osztályán további 1 évet gyakornokként. Ezek az évek széleskörű tudást és tapasztalatot adtak számomra, melyek maradéktalanul alkalmazhatóak az anesztézia komplex területén.

Jelenleg már kizárólag kutyák és macskák anesztéziájával foglalkozom, és minden nap arra törekszem, hogy a hozzánk érkező betegek a legmagasabb szintű ellátást kapják. Fontos számomra, hogy a betegeink a lehető legkevesebb stresszt éljék át a rendelőnkben, és mind a pácienseink, mind a Gazdik nyugodt szívvel térhessenek haza a kezelések után.

Tudásomat rendszeresen frissítem gyakorlati és elméleti képzésekkel, illetve jövőbeli terveim között szerepel még nemzetközi posztgraduális képzések elvégzése.